Foci

2024.08.10. 15:32

Fővárosi túra előtt a Haladás VSE

A labdarúgó NB III. 3. fordulójában vasárnap 17.30-as kezdéssel a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Kelen SC vendége lesz.

Pum András

A szombathelyi zöld-fehérek soproni 0-0-al kezdték a bajnokságot, majd a Magyar Kupában hosszabbításban 3-0-ra nyertek Nyergesújfaluban. Szerdán pedig a Haladás Sportkomplexumban szintén gólnélküli bajnokit játszottak a Balatonfüreddel. A vasárnapi házigazda, fővárosi Kelen SC a nyitányon otthon 1-0-ra kikapott a Budaörstől, majd hétközben 4-0-ra Veszprémben.

20240807_hvsebudaors_ut (26)
Jancsó András és csapata, a Haladás VSE a Kelenhez látogat Fotó: Unger Tamás

– A fürediek ellen az első félidőben jól futballoztunk, kimondottan biztató volt a játék képe – mondta Szenczi Imre, a HVSE vezetőedzője. – Ekkor gólokkal kellett volna vezetnünk. De hiába gyakoroljuk az edzéseken a támadásbefejezéseket, a tétmeccs más, a koncentráció és a kvalitás más tészta. Úgy tűnik, még több helyzetet kell kidolgoznunk a meccseken ahhoz, hógy gólt, gólokat szerezzünk. A Kelen ellen – csakúgy, mint  a többi bajnokin – nyerni szeretnénk. Tudom, hogy közhely, de akkor is így van. A nyergesújfalui kupameccshez képest egyébként sokat javult a Balatonfüred elleni futballunk, remélem a Kelen ellen még jobb teljesítményt nyújtunk, ami már az eredményességben is megmutatkozik.. Csalóka a fővárosiak eddigi két veresége, hiszen a Budaörs és a Veszprém egyaránt jó erőkből álló gárda.

A Magyar Labdarúgó Szövetségben  elkészítették a MOL Magyar Kupa 2. fordulójának párosítását. A vasi csapatok mérkőzései: Koroncó (Győr-Moson-Sopron vármegyei I.)–Szombathelyi MÁV Haladás VSE (NB III.), Alpok-Zirkon Vép VSE (vármegyei I.)–Dorog (NB III.), Sárvár- Balatonfüred (NB III.).

A hivatalos játéknap augusztus 24.  A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában