Női labdarúgás

2 órája

Viktória:a Diósgyőr a szombati vendég

A női labdarúgó NB I. 8. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Viktória FC a Diósgyőri VTK-t fogadja.

Pum András

A 9.helyen álló szombathelyiek nehéz sorozaton vannak túl, az elmúlt három fordulóban az FTC-vel, a Puskás Akadémiával és az ETO FC Győrrel játszottak - a három meccsen gólt és pontot sem sikerült szerezniük. A következő három körben viszont papíron már nyerhetőbb bajnokik következnek, az első ellenfél szombat délután a Diósgyőri VTK lesz. A miskolciak a vasiakhoz hasonlóan nyolc pontot gyűjtöttek és jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a vasiak előtt egy hellyel, a 8. pozícióban tanyáznak. Bém Gábor csapata a legutóbbi fordulóban 1-0-ra verte hazai pályán az Astrát, előtte 3-1-re kikapott az MTK-tól. A piros-fehérek legeredményesebb játékosa két légiós, Avery és a mindössze 17 éves Myhal egyaránt két-két gólt szerzett.

 

Viktória
A Viktória játékosai szombaton a Diósgyőrt fogadják. Fotó: Unger Tamás

– Jól kezdtük a szezont, majd az utóbbi hetekben olyan ellenfelekkel játszottunk, akik ellen reálisan nézve nem sok esélyünk volt a pontszerzésre és nem is sikerült meglepetést okoznunk – mondta Markó Edina, a Viktória FC vezetőedzője. – A Puskás Akadémia ellen jól játszottunk, ott volt sanszunk a döntetlenre. De összességében az eddigi mérkőzéseken, az eddig eltelt hét fordulóban az elvárásoknak megfelelően teljesítettünk. Ami a Diósgyőrt illeti, hozzánk hasonlóan sok fiatalt foglalkoztatnak, de vannak légiósaik is.  Fizikálisan erős, sokat futó csapat, amely direkt futballt játszik – előreívelésekkel, beívelésekkel operál. Kellemetlen ellenfél a Diósgyőr!

A szurkolók a meccs előtt ezúttal is megrendelhetik a Viktória támogatói bérletet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában