Nagy siker

2020.07.01. 10:00

A vízi játékokkal rajtoltak a szombathelyi Tófürdőn

Nagy sikerrel, a vízi játékokkal rajtolt el a Tófürdőn a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a SZOVA Zrt. közös nyári rendezvénysorozata.

Tóth Gábor

Ughy Csaba és dr. Jakab György párharca. Középen, kék felsőben Varga Jenő műsorvezető, főszervező

Fotó: Szabadidősport Szövetség

A 12. alkalommal elindított nyári strandsportnap-sorozat első állomása a vízi játékok versenye volt: matracon úszásban és matracos kenuban mérték össze tudásukat a jelentkezők, összetett eredmény alapján hirdettek sorrendet. A tanmedence adott otthont az erőpróbának. Minden futam óriási szurkolás közepette zajlott le, a gyerekek és a felnőttek is nagyszerű hangulatban versenyeztek – Varga Jenő ötletgazda, főszervező, műsorvezető konferálása mellett.

Ughy Csaba és dr. Jakab György párharca. Középen, kék felsőben Varga Jenő műsorvezető, főszervező
Fotó: Szabadidősport Szövetség

A matrackenu tűnt nehezebb feladatnak, a jelentkezők csak nagy küzdelem árán értek célba. A legjobb időeredményt a nőknél Mercs Abigél, míg a férfiaknál Bödei Bálint érte el. A versenyt meglátogatta Hatos Gábor olimpiai bronzérmes birkózó is.

Végeredmény, gyerek, lány: 1. Babos Boglárka, 2. Valastyán Csenge, 3. Simon-Kiss Mira. Fiú: 1. Nagy-Kozma Máté, 2. Ughy Barnabás, 3. Csercsics Bálint és Kemenesi Szilárd. Serdülő, lány: 1. Mercs Abigél, 2. Jakab Anna Virág, 3. Gamper Lili és Varga Zoé. Fiú: 1. Bödei Bálint, 2. Mercs Hunor, 3. Jakab Flórián. Felnőtt, női: 1. Reiner Dóra, 2. Horváth Éva, 3. Máté Hajnalka. Férfi: 1. Jakab József, 2. Ughy Csaba, 3. dr. Jakab György.

Szombaton 14 órától a teqball egyéni városi döntővel folytatóik folytatódik Tófürdőn a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a SZOVA Zrt. versenysorozata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában