Sport

2012.09.23. 06:45

NB III.: Rangadót nyert a Sárvár (fotókkal frissítve)

Vas megyei körkép - Az NB III. Bakony-csoportjának 6. fordulójában mindhárom vasi csapat hazai pályán játszott – de csak a Sárvár nyert.

Horváth Erika

Sárvár FC-Futura Mosonmagyaróvár 2-1 (1-1)

Sárvár, 150 néző, vezette: Lakics.

Sárvár: Szakos – Fülöp, Varga, SIPOS, Csernák (Toldi) – NAGY (Sinka), HORVÁTH A., Csákvári (Likaj), KOCSIS, Fehér – SZALAI. Edző: Németh József.

Rangadóhoz méltón, nagy iramban kezdődött a mérkőzés. A hazai csapat egységesen játszva megszerezte a vezetést, ám a mosonmagyaróváriak még a félidő vége előtt egy szép szabadrúgásgóllal egyenlítettek. Fordulás után kiegyenlített küzdelem folyt, amit a Sárvár tudott a maga javára billenteni az utolsó pillanatban szerzett fejesgóllal.

Gólszerző: Kocsis (31.), Szalai (92.), ill. Domanyik (45.).

Németh József: - Nagyon jó iramú és küzdelmes mérkőzésen, amelyen mindkét csapat győzelemre játszott, a 90. perc után szerzett góllal döntöttük el a három pont sorsát.

Körmendi FC-Csornai SE 2-4 (0-1)

Körmend, 100 néző, vezette: Molnár A.

Körmend: Hajgató – NAGY, Balikó, Csenterics, Takács M. (Esztergályos) – Sipos, Németh E., MAKAI, SZALAI - Horváth Á. (Jakab), Niksz. Edző: ifj. Molnár Károly.

A hazai védők orbitális bakijait a vendégek könyörtelenül kihasználták, így gólgazdag, eseménydús mérkőzésen három ponttal távoztak Körmendről.

Gólszerző: Niksz (50.), Takács M. (58.), ill. Molnár G. (27., 48., 60), Dorogi (59.).

Ifj. Molnár Károly: - Ma a védekezésben egy-két játékosunk teljesítménye olyan kevés volt, mint vöröshagymában a proletár öntudat. Sajnos igaza lett a csornai Nostradamusnak, a realitásoknak megfelelő eredmény született.

Répcelaki SE-Hévíz SK 2-5 (2-1)

Répcelak, 200 néző, vezette: Závotka.

Répcelak: Horváth G. – Orbán, Nyírő, Balassa, Pados – Varga, Csordás (Koncz), Dancsecs – Ivancsics (Szántó), Molnár (Dublicz), Tamási. Játékos-edző: Balassa Péter.

A galériáért kattintson a képre!

Az első félidőben a szezon legjobb játékát produkálták a hazaiak, temérdek helyzetet alakítottak ki, három kapufát is rúgtak, aztán a vezetést is megszerezték. Hamarosan a hazaiak egy pontrúgásból egyenlítettek, de egy gyönyörű támadás után ismét a répcelakiaknál volt az előny. A második félidő hasonlóan, répcelaki helyzetekkel kezdődött, de váratlanul egalizált , majd egy eladott labda révén vezetést szerzett a Hévíz. A harmadik gól után összeomlott a Répcelak, fejetlenül kitámadott, s ennek súlyos vereség lett a vége.

Gólszerző: Molnár M. (24.), Csordás (33.), ill. Balogh (31.), Nyírő (66., öngól), Kónya (69.), Dudar (73.), Horváth M. (87.).

Balassa Péter: - Ilyen csak a filmekben, a mesében és Répcelakon fordulhat elő, amit ma mutattunk. De a felelősséget teljes egészében magamra vállalom, a kezdőcsapatot és a taktikát én állítom össze.

További eredmények: NTE 1866-Komárom 7-1, Dorog-Mór 2-2, Újbuda-Balatonfüred 0-3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!