Vasi foci

2011.05.24. 08:07

Kondás Elemér maradt a Debrecen edzője

Kondás Elemér marad a labdarúgó NB I legutóbbi szezonjában ötödik helyen végzett DVSC-TEVA vezetőedzője.

MTI

A klub az igazgatótanács hétfő esti ülését követően közölte az MTI-vel, hogy kétéves szerződést kötött a trénerrel.

Kondás Elemér április 20-án, a Siófoktól elszenvedett hazai vereséget követően vette át az együttes irányítását, azt követően, hogy a cseh Zdenek Scasny a gyenge szerepelés miatt lemondott posztjáról. A korábban a klub második csapatát irányító szakembernek így az utolsó hét forduló jutott ebben az idényben, három győzelem mellett két döntetlen és egyetlen vereség fűződik a nevéhez.
 

Kondás Elemér 1993 és 1995 között a Debrecen labdarúgója volt, a csapattal bronzérmet is nyert. Edzői pályafutását a klub junioralakulatánál kezdte, majd 2002 és 2004 között Szentes Lázár mellett pályaedzőként dolgozott az első keretnél. Szentes távozása után előbb a DVSC fiókcsapatát, az NB III-as Létavértest irányította, majd a 2008-ban a Loki második csapatát vezette a harmadik vonalból az NB II-be. A következő két évben a gárda a másodosztályban ezüstérmes lett a Ferencváros, majd a Szolnok mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!