f1

2015.03.18. 11:15

Pereskedés után új partnert szerzett a Sauber!

A Singapore Airlines a Sauber új partnere!

Tajthi Andrea

Fotó: Sauber Motorsport AG

A Sauber F1 Team új partnerkapcsolatot jelentett be. A Singapore Airlines az egyik legelismertebb légitársaság világszerte, és elsőként náluk repült menetrend szerint az Airbus A380, 2007-ben. A partnerkapcsolat keretében a légitársaság biztosítja majd az eljutást a tengerentúli versenyekre, főként ázsiai és ausztrál területekre.

Monisha Kaltenborn, csapatfőnök: "Izgatottan várjuk, hogy megkezdjük a hosszútávú együttműködést a Singapore Airlines-zal, a világ legnevesebb légitársaságával. A cég páratlan ambíciójával a legjobb szolgáltatást nyújtja, törekvései pedig összeegyeztethetők a Forma-1-ben való versenyzéssel."

Ranjan Jha, a Singapore Airlines svájci vezérigazgatója: "Nagyon örülünk, hogy hivatalos légi partnere lehetünk a Sauber F1 Team-nek. Ugyanolyan szenvedéllyel végezzük mérnöki munkánkat, és törekszünk az innovációra, a legjobb minőség és pontosság mellett. A Sauber egy erős márka, hosszú, lenyűgöző történelemmel."

A Singapore Airlines-t 1972-ben alapították, akkoriban 10 gépből álló flottájuk 18 ország 22 városába repült, többnyire Ázsiába. Mára flottájuk több, mint 100 utasszállítóból áll, és ez volt az első légitársaság, melynél útnak indult az Airbus A380-as. A Singapore Airlines ma 60 úticélt kínál, 33 országban. Ha hozzávesszük a SilkAir és a Singapore Airlines Cargo járatait is, ez a szám 102 célállomásra és 37 országra nő. A Singapore Airlines a világ legismertebb légitársasága, mely folyamatos napi kapcsolatot tart Zurich és Szingapúr között. Ezt az útvonalat 2010 március 28 óta járja a Singapore Airlines Airbus A380-asa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!