Magával ragadó történet

1 órája

Kovács Gyopárt lenyűgözte A nemzet lánya

A nemzet lánya egy olyan magával ragadó történet, amit mindenkinek csak ajánlani tudok – nyilatkozta a színésznő a Direct One felületein elérhető cseh–magyar miniszériáról, amely egy fiatal lány romantikus történetét meséli el, aki a cseh nemzeti identitást formáló viharos történelmi időkben próbálja megtalálni saját szabadságát és boldogságát.

MW

Forrás: Direct One

Fotó: ©Assunta Servello

A nemzet lánya egy érdekfeszítő történelmi sorozat, amely választás elé állítja a főszereplőt és magával rántja a nézőt is.

A főszereplő fiatal nő élete a korabeli nyilvánosság előtt zajlik, annyira, hogy mindenki jobban tudja, mi lenne a legjobb neki. Szülei halála után évekig titokban tartották, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak, hogy hozományt gyűjtsenek neki. Ezzel a lány sorsa megpecsételődött: köztulajdonná vált, aki helyett politikusok döntik el, kivel csókolózhat először, és kihez mehet feleségül.

A lázadó Zdeňkának azonban esze ágában sincs megfelelni az elvárásoknak, inkább az ellenállás irányába mozdult, magára haragítva ezzel a közvéleményt. 

A nemzet lánya egy olyan szerelmi, politikai történet is, amely egy társadalmi ideál mesterséges megteremtéséről szól.

Kovács Gyopár mindenkinek jó szívvel ajánlja A nemzet lánya című sorozatot
Forrás: Direct One

„Engem mindig a szívem vitt előre”

Ha beleképzelem magam a főszereplőnő helyébe, azt hiszem inkább a lázongó oldalát képviselném a dolognak, mert engem mindig a szívem vitt előre, a döntéseimet is az alapján hozom meg, hogy mit diktál a szívem

– fogalmazott Kovács Gyopár a Direct One felületén elérhető sorozattal kapcsolatosan.

El tudom képzelni, hogy ez hosszú távon nem mindig lesz ez célravezető, sőt volt már olyan szituáció az életemben, amikor problémát okozott, de általában én sem hagyom figyelmen kívül, amit a szívem diktál. A nemzet lánya egy olyan magával ragadó történet, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Ábrándozó típus vagyok, sokat vagyok a saját fejemben, a saját világomban, minden értelemben és ez a szerelemben sincs másképp

– tette hozzá a színésznő, akit lenyűgözött a kosztümös történet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!