Nemzetek Ligája

2 órája

Újabb játékos dőlt ki a sorból a magyar válogatottnál a hollandok elleni mérkőzés napján – frissül

A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Hollandiával csap össze a Puskás Arénában. Sérülés miatt Kerkez Milos, Nego Loic és Horváth Krisztofer sem került be a keretbe, azóta pedig kiderült, hogy Sallai Roland és Balogh Botond sem teljesen egészséges, csütörtökön edzettek először.

MW

A magyar válogatott edzése Telkiben

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Cikkünk frissül!

A szurkolók pesszimisták: erre a végeredményre számítanak a legtöbben

A péntek este 20.45-kor kezdődő Nemzetek Ligája-találkozóra ugyan – szokás szerint – telt ház előtt kerül sor, de a szurkolók is a korábbinál pesszimistábbak: a Mandiner szavazásán is toronymagasan az újabb magyar vereséget várják legtöbben (15.30-ig 2594-en), de az m4sport.hu játékában is a voksolók több, mint fele (55 százalék) az Oranje sikerét várja, és csupán 15 százalék véli úgy, hogy legalább a bravúros pontszerzés is összejöhet...

Balogh Botond nem lép pályára

Balogh Botond nem léphet pályára a magyar válogatottban a hollandok elleni péntek esti labdarúgó Nemzetek Ligája-találkozón.

A Parma 22 éves hátvédje nincs ott az európai szövetség (UEFA) honlapján a hivatalosan benevezett keretben, így rá biztosan nem számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány.

BALOGH Botond
Balogh Botond
Fotó: Lakatos Péter

A játékos a Parma legutóbbi bajnoki mérkőzésén kapott egy rúgást, emiatt csütörtökön edzett először Telkiben, akkor is a többiektől külön.

A telt házas Puskás Arénában a svájci Lukas Fähndrich sípjelére 20.45-kor kezdődik a találkozó, melyet a magyarok egy ponttal a sereghajtó pozícióból várnak.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában