Szépségkirálynők a nagyvilágból

3 órája

Velük küzd meg a világ legszebbje címért a Miss Universe Hungary – fotók!

Novemberben kezdődik a Miss Universe szépségverseny világdöntője, ahol Magyarországot dr. Kenéz Nóra képviseli. A vasi kötődési lány 130 ország legszebbjeivel küzd meg a koronáért Mexikóban. Hogy pontosan kikkel, azt most mi is megnézhetjük.

Csabai Bernadett

A 2024-es Miss Universe lesz a 73. Miss Universe szépségverseny, amelyet idén Mexikóvárosban rendeznek meg november 16-án. Tavaly a nicaraguai Sheynnis Palacios nyert, ő adja át koronáját utódjának az esemény végén. A különböző országok nyerteseiből válogattunk, a képek között láthatóak a szomszédos országok győztesei, valamint minden kontinensről egy-egy megválasztott szépségkirálynő. Többek között velük mérkőzik meg dr. Kenéz Nóra a világ legszebbje címért.

Dr. Kenéz Nóra, a 2024-es Miss Universe Hungary győztese
Dr. Kenéz Nóra, a 2024-es Miss Universe Hungary győztese 
Forrás: www.missuniverse.com

Miss Universe verseny résztvevői

A világverseny győztese egy élethosszig tartó titulust kap, magyar viszonylatban felfoghatatlan pénznyereményt, autót, nyaralót, lakást, tehát élete végéig megél a Miss Universe szépségkirálynő címből - tudtuk meg Nórától egy korábbi interjú során.

Akkor azt is elmondta, hogy a Miss Universe verseny a legnagyobb és legnépszerűbb szépségverseny a világon, de sajnos Magyarország már évek óta nem tudott helyezést elérni. A legjobb eredmény Konkoly Ági nevéhez fűzhető, amikor 2012-ben bejutott a top 12-be.

Mindent meg fogok tenni a jó helyezésért, de persze a lényeg, hogy Magyarországot méltóképpen képviseljem, és erős üzenetet közvetítsek: a magyar lányok nemcsak szépek, hanem intelligensek és céltudatosak is – nyilatkozta a vasi szépség.

Ezen az oldalon megnézhetjük a Miss Universe Hungary összes versenytársát és mivel internetes közönségszavazás is van, itt szavazatot is tudunk leadni Nórára, akinek ezúton is sok sikert kívánunk a versenyen, bízunk benne, hogy az ő fejére kerül a korona!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában