Megdöbbentő!

2 órája

Rolleres kisbabával– Szombathelyen is volt hasonló

Egy fedélzeti kamera rögzítette az esetet. Egy rolleres kisbabával a hátán száguldozott Budaörsön. Szombathelyen is láttunk már hasonlót.

Vaol.hu

A Budapesti Autósok oldalán bukkantunk a videóra: olvasójuk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt Budaörsön, amint egy vakmerő rolleres kisbabával a hátán száguldozott Budaörsön. 

rolleres kisbabával
Megdöbbentő! Rolleres kisbabával közlekedett Budapesten 
Fotó: VN/bpiautosok.hu

Rolleres kisbabával a hátán, közel 50 km/h-val

Az oldal olvasója azt írta, hogy többször látták már a vakmerő rollerest gyerekkel a hátán.

47km/h-val követte az egyik kollégám

 – tette hozzá egy olvasó.

Szombathelyen is tapasztaltunk hasonlót

Láttunk már hasonlót Szombathelyen is. Körülbelül egy évvel ezelőtt Szombathelyen az SZTK melletti körforgalomban rendszeresen feltűnést keltett egy nő, aki óvodáskorú gyermekét maga elé állítva közlekedett elektromos rollerrel. 

Legutóbb pedig néhány hete láttam, ahogy a Kálvária utcán egy rolleres gyerekkel manőverezik. Megdöbbentő volt, ahogy a szintén óvodáskorú gyermek kapaszkodott az elektromos rollerbe anyja előtt állva.  

A gyerekeken mindkét esetben volt bukósisak, ám az elmúlt évek tapasztalata az, hogy az elektromos roller nem veszélytelen műfaj még a felnőtteknek sem. Számos balesetről számoltunk be az utóbbi néhány évben, Vas vármegyében is történtek rendkívül súlyos balesetek elektromosrollerrel.

Ez is érdekelheti: 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában