A Dorog a vendég

3 órája

Haladás VSE: fontos pontokért

A labdarúgó NB III. 13. fordulójában szombaton 16 órakor a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Dorogi FC-t fogadja.

Pum András

Finoman fogalmazva sincs jó passzban a Haladás VSE: a zöld-fehérek utóbbi öt bajnokijukból négyet elveszítettek és egyszer döntetlent játszottak. A legutolsó négy mérkőzésükön pedig mindössze egy gólt szereztek, 14-et kaptak – és nem szereztek pontot.  Ha a komplett őszi szezont nézzük, akkor azt látjuk, hogy  a vasiak csupán egyszer tudtak nyerni az eddig eltelt 12 körben, szeptember 8-án idegenben 1-0-ra verték az Újpest II. ellen. Ezek fényében nem meglepő, hogy Szenczi Imre az utolsó előtti, 15., kiesőhelyen áll a tabellán. Különösen a vasiak védekezése az, ami szembeötlően gyenge, a szombathelyiek kapták a legtöbb, 28 gólt a mezőnyben. A Haladás VSE hátránya jelenleg négy pont a még bentmaradást jelentő 13. pozíciótól. Minden egyes pontra égetően szükségük van a szombathelyieknek – de inkább pontokra. A vendég dorogiak kérésére vasárnap helyett szombatra áttett meccsen a hazaiaknak égetően szükségük van a győzelemre. A fordulók fogynak, a pontok pedig csak nem gyűlnek. 

Haladás VSE
A fehér mezes Haladás VSE szombaton ismét hazai pályán szerepel. Fotó: Cseh Gábor

Ami a Dorogot illeti, a piros-feketék 16 ponttal a 10. helyen tanyáznak, legutóbb hazai pályán 1-0-ra kikaptak a Veszprémtől. Az egykori kiváló középpályás, Bekő Balázs irányította dorogi csapat legeredményesebb játékosa az ötgólos Gula Boldizsár

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában