Több utcát is lezártak

2024.05.13. 10:54

Újabb iskolában van bombariadó Szombathelyen - fotók, videó a helyszínről

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

A Neumann-iskola hivatalos közösségi oldalán az alábbi közleményt adták ki az üggyel kapcsolatban:

- Tisztelt Szülők! Iskolánkban bombariadó van. Minden gyermek elhagyta az épületet és mindenki jól van.
Az osztályfőnökök vezetésével most átmegyünk az Aréna Kiscsarnokába. Ma már biztosan nem lesz tanítás, ezért kérjük, hogy aki tud, jöjjön el a gyermekéért. Természetesen 17 óráig felügyeletet biztosítunk a Kiscsarnokban is. Az iskola épületébe senki nem mehet be, a gyerekek minden felszerelése ma ott marad. Megértésüket köszönjük! - olvasható a bejegyzésben.

Korábban írtuk:

Hétfőn már a második iskolában van bombariadó Szombathelyen, ezúttal a Neumann-iskolát kellett kiüríteni. Több száz diákot tereltek ki ebből az épületből is, ők jelenleg az iskolától nem messze, egy zöldterületen vannak biztonságban, innét valószínűleg az Aréna Savariába viszik át őket. 

A környéken több utcát is le kellett zárni. Kérjük, hogy akik erre autóznak, nagyon óvatosan tegyék a gyerekek miatt!

A mai napon reggel a Paragvári utcában lévő iskola is hasonló fenyegetést kapott, onnét az Agora MSH-ba terelték át a gyerekeket.

Információink szerint az országban több iskola is fenyegetést kapott, jelenleg 5 vármegyéről van információnk, ahol egyidőben hasonló bombariadó van.

Tudósításunk a Paragvári-iskola helyszínéről:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában