Baleset

2024.06.20. 15:07

Ütközés után felborult egy autó Szombathelyen - fotók

Horváth Istvánné

Forrás: HI

Csütörtökön kora délután egy Suzuki személyautó kanyarodott ki Szombathelyen a 14 emeletes mellől a Petőfi Sándor utcára, ahol a Rohonci út felé akart haladni, a sofőr pedig arra figyelt, hogy előtte épp megindul a forgalom a Petőfi Sándor utca felől a Paragvari utca kereszteződésében lévő lámpánál. A sofőr nem számított rá, hogy az autók azért indultak el, mert az egyébként piros jelzést mutató lámpa mellett lévő kiegészítő jelzés váltott zöldre, és csak a Paragvári utca felé lehetett volna bekanyarodni, az egyenesen haladókra a piros jelzés vonatkozott. 

Az egyenesen haladó Suzuki behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a Paragvári utcából balra a zöld jelzésen szabályosan kikanyarodó Nissannal. A Suzuki az ütközéstől felborult. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg. A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, akik visszaborították a kerekeire a Suzukit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában