Dráma

2024.08.25. 11:08

Mosonmagyaróvári késelés - Zavart volt a négy embert megkéselő fiatal lány, aki a dohányboltban is rongált

Zavart volt, mint aki részeg vagy be van drogozva – így írta le a helyszínre rendőrséget hívó Völgyesi-Domonkos Klára azt a fiatal lányt, aki szombaton négy embert megkéselt, köztük családtagjait is, és végül egy Fő utcai dohányboltban fogták el több órányi munka után a TEK és a rendőrség munkatársai.

Vaol.hu

A késelő lány 4 áldozatot hagyott maga után Mosonmagyaróváron

Forrás: kisalfold.hu

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, családi dráma helyszíne volt szombaton az Ipartelep Mosonmagyaróváron: egy 19 éves lány megkéselte családtagjait. Erről előzetesen eltérő információk érkeztek, mely családtagokkal történt az eset. Végül megerősítették: az apát és nagymamát szúrta meg az elkövető, hozzájuk két mentőhelikoptert riasztottak. Súlyos állapotban szállították őket kórházba- számolt be róla kisalfold.hu. A Győr-Moson-Sopron vármegyei hírportál információi szerint több órás műtét során küzdöttek a szakemberek az életükért. 

késelő
A késelő lány 4 áldozatot hagyott maga után Mosonmagyaróváron

A lány a belváros felé vette az irányt, folytatva ámokfutását útközben egy járókelőt is megszúrt. A Fő utcára érkezve egy dohánybolt tulajdonosát sebesítette meg. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a két férfit könnyebb sérülések miatt látták el és szállították kórházba.

– Jöttünk volna haza fele, amikor azt láttuk, hogy a dohánybolt előtt hadonászik egy lány egy késsel, és megvágott egy embert. Aztán leült a járdára és utána bement a trafikba. Ott az eladónak mondta, hogy menjen ki, aki azonnal kiment, ő meg bent maradt. Belülről fogta az ajtót, majd a rendőrök rázárták az ajtót – mesélte a Kisalföld érdeklődésére Völgyesi-Domonkos Klára, aki a rendőrséget riasztotta a helyszínre. Férjével végig követték a több mint három órás akciót, ahová a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is kiszállt.

Zavart volt, mint aki részeg vagy be van drogozva

– így látta a lányt szemtanúként.

Klára, aki a Családsegítő Központ munkatársa, arról is beszámolt, hogy a benti kamerának köszönhetően az eladó telefonján tudták követni, hogy mit tesz bent a lány: széttörte a laptopot, megrongált bent több mindent. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában