Kézilabda

2024.09.13. 09:00

DKKA–SZKKA a 2. fordulóban - Ismét pályán a női kézisek

Az NB I-es női kézilabdabajnokság 2. fordulójában a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia pénteken 18 órakor a Dunaújváros vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

Lezárta az alapozást az SZKKA, szombaton jöhet az előadás

Fotó: © Cseh Gábor

Az újonc – ám a nyáron alaposan megerősödött – SZKKA remekül, a Békéscsaba elleni hazai győzelemmel (39-36) nyitotta a szezont. Míg a DKKA az MTK vendégeként kapott ki 26-31-re. A Dunaújváros a tavalyi NB I.-es szezont stabil középcsapatként a a 8. helyen zárta – 10 győzelemmel és 16 vereséggel. Az SZKKA legutóbb három éve, 2021 szeptemberében csapott össze soros ellenfelével, akkor 23-26-ra kapott ki Dunaújvárosban.

– A szezon első meccse mindig különleges, éppen ezért nagyon örülük, hogy nyertünk, mégpedig úgy, hogy szinte végig mi irányítottunk, és a hangulat is elkápesztő volt – fogalmazott a klub hivatalos honlapján a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia szlovák válogatott légiósa, Karin Bujnochová. – Nehéz mérkőzésre számítok a DKKA ellen, de hiszek a csapatunkban, és úgy vélem, ha a saját szintünkön játszunk, akkor nyerhetünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában