Gyász

3 órája

Tragédia: holtan találtak rá a hétvégén eltűnt idős szombathelyi asszonyra

Borzasztó tragédia történt Szombathelyen. Eltűntként kerestek egy asszonyt, akire végül egy nappal később találtak rá. A családja köszöni azoknak, akik keresték őt, de sajnálatos módon, már nem sikerült élve megtalálni.

Vaol.hu

Forrás: Shuttertstock

Férjével veszett össze, majd ismeretlen helyre távozott szombathelyi otthonából egy 78 éves asszony szombaton. Az eltűnt asszonyt családja, unokái hajnalig keresték, sikertelenül. Az információk szerint szombaton a déli órákban ismeretlen helyre távozott a lakásból, miután összevesztek férjével, utána pedig nem adott életjelet magáról - számolt be az esetről a Ripost.

eltűnt
Az eltűnt asszony családja értesítette a rendőrséget is.
Forrás: Shutterstock

Mindenki az eltűnt asszonyt kereste

Tegnap dél körül mehetett el otthonról

 – mondta el a Ripostnak az néni menye, Katalin vasárnap.

„Összekaptak az apósommal valószínűleg, amiatt távozott. Apósom lefeküdt pihenni, mire felkelt, a felesége nem volt otthon. Táskája, tárcája otthon van. Iratok közül, ami nincs a pénztárcájában, az a személyi és a lakcímkártya.”

Az eltűnt hölgy menye akkor azt mondta a Ripostnak:

Mindenki járjon nyitott szemmel, mert sajnos nem tudni, hogy az asszony milyen ruhát viselt, amikor távozott hazulról

 Arról is beszélt, hogy a hölgy sovány testalkatú, és rövid ősz a haja, illetve nincs különös ismertetőjegye. „Szívműtétje volt, annak a hege látható a mellkasán. Szívére is szed gyógyszert és inzulinos cukorbeteg. Sajnos a gyógyszerek otthon vannak, nem vitte magával őket… 78 éves. Bejelentettük az eltűnését a rendőrségen, már ők is keresik. Mi este tízig jártuk a környéket, az unokái éjjel is keresték. A család nagyon aggódik, várjuk haza! Ha bárki látta őt, kérem értesítse a 112-es segélyhívót!”

 - tudatta a portállal az aggódó rokon. 

Mindezek után a Ripostot arról informálták, hogy tragédia történt, az asszonyt megtalálták, azonban már későn, mert elhunyt. A család kéri, már ne keressék őt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában