Játékos délután

2023.10.12. 18:21

A Manó csoportnak vesznek mászóvárat Répcelakon

Játékos alapítványi délutánra várta óvodásait és szüleiket a répcelaki Százszorszép Óvoda Eszterlánc Alapítványa múlt pénteken az óvoda kertjébe.

Polgár Patrícia

Sok színes ajándéktárgy közül lehetett válogatni

Forrás: Winkler Krisztina

 A kedves délutáni programon vásárt is tartottak, melynek a bevételét az intézmény fejlesztésére fordítják. Az alapítványi délutánon énekes szüreti és piacos játékkal készültek a szervezők a családok számára. A kedves programok mellett saját készítésű, textilből, bőrből, fából, üvegből, agyagból, fonálból készült kézműves ajándéktárgyak; zöld- és szárított fűszernövények, cserepes növények, évelő növények és fűfejek között válogathattak a nézelődők, ki-ki kedve és ízlése szerint – bőséges és vonzó volt a kínálat, szemet-szívet-lelket melengető. 

A Százszorszép büfében gyümölcsnyársak, mosolygós kenyér, pogácsa, sajtos rúd, almás rétes, habcsóknyalóka, alkoholmentes bólé, limonádé és kávé csillapította a programozók éhét és szomját. A színes és vidám répcelaki alapítványi délután teljes bevételét a Százszorszép Óvoda Manó csoportja mászóvárának megvásárlására fordítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában