Falunap

2024.06.27. 15:57

Csönge közössége ismét együtt ünnepelt

Szombaton falunapot tartottak Csöngén. Az eseményen Ágh Péter országgyűlési képviselő is részt vett.

Polgár Patrícia

Nyéki Sándor, Csönge polgármestere a falunappal kapcsolatban elmondta: annak ellenére, hogy a délelőtti órákban az időjárás kissé rájuk ijesztett, délutánra kivirult az idő, sokan gyűltek össze a közösségi színtéren. Többhetes felkészülés előzte meg a falunapot, a jóhangulatú délutánon a meghívott vendégek mellett felléptek a település csapatai (Reménység Nyugdíjas klub, Csöngei Honey Bees, Csöngei Vadrózsák), a sztárvendég a Desperado volt.

Az eseményre ellátogatott Ágh Péter országgyűlési képviselő is. - Csönge közössége erős. Ennek erejére büszke lehet a falu. Az elmúlt években számos lépést tehettünk a község fejlesztéséért, amelyek meg is látszanak a településen, hiszen mind az utak fejlesztése, mind más lépések ebbe az irányba mutattak. Ebben partner volt polgármester úr és a képviselő-testület, akiknek munkáját köszönöm és gratulálok a választáson elért eredményhez – osztotta meg gondolatait a csöngei rendezvény kapcsán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában