22 év szolgálat után

2024.06.27. 09:00

Nyugdíjba vonul Pusztacsó alpolgármestere, a falunapon köszöntötték

Plusz töltetet adott a szombati falunapnak Pusztacsón, hogy a rendezvényen köszöntötték és köszöntek el hivatalosan Kovács László alpolgármestertől, aki 22 év szolgálat után nyugdíjba vonul.

Cseh-Egyed Bernadett

Jobbról Ágh Péter, középen ajándékokkal a Pusztacsóért díjat kiérdemelt Kovács László alpolgármester

Forrás: VN

Rock and roll bemutató nyitotta a programok sorát, majd színpadra, majd többek között néptáncot láthattak, operett dallamokat hallhattak és Brandnyúllal is megismerkedhettek a rendezvényre kilátogatók. Kollarits Kornél polgármester elmondta: olyan programokat igyekeztek összeállítani, amely minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást ígér, és növeli a falu összetartó erejét. A falunapon adta át a nyugdíjba vonuló Kovács László alpolgármesternek a képviselő-testület által alapított Pusztacsóért-díjat, megköszönve az elmúlt 22 év munkáját.  

A Parlament után Pusztacsóban, a falunapon találkozhattam a település lakóival. Gratulálok mindazoknak, akik elismerésben részesültek: Kovács Lászlónak, aki 30 éven keresztül képviselő és 22 éve alpolgármester, továbbá Szárnyasné Komjáthy Évának, a Pusztacsóért Egyesület elnökének, Kajtár Anitának, a Lukácsházi Közös Önkormányzati Hivatal pénzügyi ügyintézőjenek - mondta lapunknak Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában