Program

2024.06.29. 20:07

Folytatódott a vásári kavalkád

Az Őrségi vásár immár 42. alkalommal csábít Őriszentpéterre és a környező falvakba. A három napon át tartó forgatagban számtalan program, kiállítás és kirakodóvásár csábítja a nagyérdeműt.

Gombos Kálmán

Forrás: Szendi Péter

Ahogy arról lapunk már beszámolt, ezen a hétvégén látogatható az Őrségi vásár. Cikkünkben a péntek délutáni események olvashatók csakúgy, mint a szombati megnyitó és az azt követő megnyitó. Persze ezzel egyáltalán nem értek véget a programok, sőt! Tizenegy órakor gyermekkoncertet láthattunk a Kalimpa Színház és Zenekar előadásában, szintén a Szikszay Edit Művelődési Háznál – de ezúttal az udvarán. Délben szórakoztató térzenét hallhattunk, amit – akárcsak a megnyitó előtt – Csepreg Város Fúvószenekara szolgáltatta.

Fél kettőkor Papp Piroska és Virág Kristóf (azaz a Pyroduett) romantikus dallamokat adtak elő. Fél háromtól a Lábas Pajtások, vagyis az Őrség Néptáncegyüttesének műsora szórakoztatta a nagyérdeműt. Peltzer Géza harmonikaművész előadása háromkor következett, négykor pedig a Lentiből érkezett Fanatic Jump Kids bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők. Török Ádám Stand-up műsora fél öttől, a Kugler zenekar pedig fél hattól kötötte le a figyelmet. Sokan pedig az est nagy durranását várják: nyolctól élő koncertet ad a Magashegyi Underground zenekar.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában