Helyi közélet

2024.06.28. 07:00

Pumpapálya készült a nyárra a Csónakázó-tónál

A pumpapálya a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség támogatásával került a sárvári Csónakázó-tóhoz, a biciklisek és a rolleresek augusztus végéig használhatják a létesítményt.

Vaol.hu

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség arra kér mindenkit, hogy a házirendet a pályára lépés előtt olvassák el és tartsák is be azt – olvasható a Sárvár Lendületben oldalon. Mint írják, a legfontosabb, hogy a bringaparkot mindenki a saját felelősségére használhatja, ezt a pályára lépéssel elismeri, és ezzel egyidejűleg elfogadja az általa megismert, áttanulmányozott házirendet és a felelősségviselés rendjét. 

A kerékpárosok csak megfelelő fizikai- és szellemi állapotban kezdjenek hozzá az adott pálya leküzdéséhez. 18 év alatti személy csak felnőtt felügyeletében tartózkodhat a pályán. A pálya csak bukósisak viselésével használható. A kesztyű, a könyök- és térdvédő ajánlott felszerelés.

A részletes házirend a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában