Ezt jó, ha tudod!

2024.07.19. 07:00

Elterelik a forgalmat a Nádasdy Fesztivál felvonulása idején

A 15. Nádasdy Történelmi Fesztivált július 19-21., péntek-vasárnap között rendezik meg Sárváron, a hagyományőrző csapatok pénteken délután egy felvonulással mutatkoznak be a látogatóknak Sárvár utcáin. A felvonulás ideje alatt a forgalmat elterelik a belvárosban.

Polgár Patrícia

Fotó: Benkő Sándor

A sárvári önkormányzat tájékoztatásából kiderül: a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében egészpályás útlezárást kértek és kaptak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatóságától pénteken 17.30 és 18.30 között. A lezárás a Nádasdy-vár gazdasági bejárata – Várkerület - Kossuth tér - Ady Endre u. (Rendőrség előtt) - Gimnáziumnál jobbra - Posta tér – Hild parkon keresztül a Nádasdy vár hídjáig, illetve a Várkerület északi szakaszán a Sárvári Közös Önkorrnányzati Hivatal előtt a Várparkba vezető lejáratig terjedő útszakasz teljes szélességében lesz érvényben. Az autósok ez idő alatt a Batthyány L. u. - Hunyadi u. - Gárdonyi u. - Fekete-híd u. - Rákóczi F. u. és vissza irányban közlekedhetnek – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában