Programok

2024.07.18. 09:00

Focibajnokság, dalkörök, bálozás - Változatos volt a programkínálat a gersekaráti falunapon

Igazán sokrétű programmal készült a gersekaráti önkormányzat a település szombati falunapjára.

Csabai Bernadett

A helyiek is készültek egy kis műsorral a gersekaráti falunapra

Forrás: Gersekaráti Rendezvények facebook oldal

Szombaton tartották meg Gersekaráton a nyári falu- és sportnapot, a településen reggeltől estig változatos programokkal várták a lakosságot. A délelőtt a focibajnoksággal telt, reggel kilenckor gyülekezett a nevező 4 női és 4 férfi csapat, majd 10 órakor kezdődtek a mérkőzések. 14 órakor a hivatalos megnyitó után a Gersekaráti, az Andrásfai és a Telekesi Dalkör műsorát hallgathatták meg a kilátogatók. Délután ügyességi feladatokkal és könyvbemutatóval várták a helyieket, akik szintén színpadra léptek: zenés-táncos műsorral készültek az alkalomra, ahogy a gersekaráti ZUMBA csoport előadása is a színpadi programok része volt. 

A Vasvári Ifjúsági Fúvós Zenekar a gersekaráti falunapon
A Vasvári Ifjúsági Fúvós Zenekar a gersekaráti falunapon
Forrás: Gersekaráti Rendezvények facebook oldal 

Négy órától a Vasvári Ifjúsági Fúvós Zenekar lépett színpadra Szabó Zoltán vezényletével, majd Pál Kriszti és Poór Péter énekes előadása szórakoztatta a közönséget. Közös vacsorával és bállal zárták a napot, melyen a Fáraó együttes szolgáltatta a muzsikát. Egész nap légvárakkal. csillámtetkós és kézműves programokkal várták a kicsiket, a büfében pedig bárki felfrissítette magát a falunap során.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában