Verseny

2024.08.16. 17:36

A Kísértés: vasi lányért is izgulhatunk a TV2 új műsorában

Húsz év után, szeptember 1-jén újra visszatér a képernyőre a Temptation Island, azaz A Kísértés című műsor. A realityt Kasza Tibi vezeti majd, a kísértők között pedig egy szombathelyi lányt, Szép Valentinát is láthatjuk majd.

Polgár Patrícia

Szép Valentina A Kísértés című műsorban látható majd

Forrás: TV2

Mint azt a TV2 oldalán olvashatjuk, A Kísértést Thaiföldön forgatták, a szigetre pedig négy pár és húsz mindenre elszánt kísértő költözött be. A párokat nem sokkal az érkezésük után szétválasztják, és egy-egy, a sziget két külön szegletében található villába költöztetik a veszélyes csábítókkal együtt. Mint írják, mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. Innentől kezdve a párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással, és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel.

Vasi lányért, a szombathelyi Szép Valentináért is izgulhatunk a TV2 A Kísértés című műsorában
Szép Valentina csábítóként költözött a thaiföldi szigetre A Kísértésben 
Fotó: TV2

A szombathelyi szépség, Szép Valentina közösségi oldalán osztotta meg követőivel, ő is látható lesz a műsorban. - Egy kellemes Thaiföldi vakációnak indult, de azt megígérhetem nem lesz ennyire egyszerű a történet és unalmas. Szeptember 1-től érdemes lesz nézni! - írja sejtelmesen posztjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában