Felmérés

2024.08.10. 16:39

Elégedettséget mér a Vasivíz

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) jogszabályi előírását betartva a Vasivíz Zrt. egész évben végez Fogyasztói Elégedettségi Felmérést teljes szolgáltatási területén.

Vaol.hu

 A Felhasználói Elégedettségi Felmérés egyik részét képező alapfelmérés lefolytatását szeptember 1-jén kezdi meg a társaság által megbízott közvélemény-kutató szervezet. A megjelölt háztartásokat Bucsuban, Celldömölkön, Csepregen, Gencsapátiban, Ikerváron, Jákon, Jánosházán, Körmenden, Kőszegen, Meggyeskovácsiban, Répcalakon, Sárváron, Söptén, Szelestén, Szentgotthárdon, Szombathelyen, Táplánszentkereszten, Toronyban, Vépen és Vasváron is egyaránt felkereshetik a szakemberek. A kérdőíves, személyes megkeresésen alapuló adatfelvétel alkalmával a kérdezőbiztosok a kötelező adatkezelési nyilatkozat kitöltésével vizsgálják majd  az ivóvíz minőségét, az ivóvíz-ellátás folyamatosságá, a fogyasztásmérést, a tájékoztatást, az ügyfélszolgálati tevékenységet, az ár-érték arányt, a számlázást, valamint a környezetvédelem fontosságát. A felmérés részleteiről és menetéről a Vasivíz Zrt. honlapján olvashatnak bővebben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában