Ezt már hallotta?

2024.08.11. 20:00

Legérdekesebb szombati híreinkből válogattunk

Összegyűjtöttünk néhányat legérdekesebb mai híreink közül olvasóink számára - a könnyű, gyors áttekinthetőség végett. Megéri-e saját ingatlant venni vagy jobb az albérlet? Hogyan dübörgött a Truck Feszt? Milyen volt a Vasi Roma Nap Körmenden és a Horvát Kulturális Nap Bükön? Hol lesz forgalomkorlátozás Kőszegen? Kik emlékeztek meg az első vasi olimpikonról? Mi történt a szomszédok Janka nénijével? Mit tett az öt gyermeket molesztáló pap? Minderről olvashat mai hírcsokrunkban!

Merklin Tímea

Fotó: Szendi Péter

Hullámzó ingatlanpiac. Roham az albérletekért - Szakértőt kérdeztünk: megéri sajátot venni? Megéri saját ingatlanba fektetnie, akinek gyermeke most kezdi tanulmányait a szombathelyi egyetemen - kérdeztük az ingatlan.com szakértőjétől. Az elemzésből kiderül az is, mekkora összegekért kínálják az albérleteket a vasi vármegyeszékhelyen.

Baleset. Már egy útszéli kereszt és mécses is emlékeztet a pénteki halálos balestre. A balesetben mindkét sofőr életét vesztette, egy kétéves kislányt életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállított kórházba.

Truck Feszt. Több tízezer lóerő a szombathelyi repülőtéren. Fotókon a rengeteg kamion és teherautó.

Vasi Roma Nap Körmenden. Minden évben más település ad otthont a Vas Vármegyei Roma Napnak. Ezúttal a körmendi piacon gyűltek össze több százan a hagyományőrzés és a kapcsolatépítés jegyében.

Él a horvát virtus Vasban. A horvát kultúra beköltözött Bük szívébe - ezúttal nemcsak a szó átvitt, de valódi értelmében is. Új helyszínen, a Termál téren rendezték meg a 22. Horvát Napot – a színvonal és a hangulat nem változott, sőt.

Aszfaltoznak.  Emiatt kell forgalomkorlátozásokra számítani Kőszegen.

Dr. Csejthey Lajosra emlékeztek a Halmay-hagyományőrzők tagjai. Vas vármegye első olimpikonjának, dr. Csejthey Lajosnak emléke előtt adóztak néma főhajtással a Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület tagjai.

A Szomszédok Janka nénijét csúnyán megalázták. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, Pásztor Erzsit legtöbben a Szomszédok című magyar sorozat alkoholista Janka nénijeként ismerik. Egy interjúban nemrég beszámolt arról, hogy pár évvel ezelőtt csúnyát átverték őt, ugyanis nem annyit kapott egy szerepért, mint amennyit kellett volna.

Döbbenetes magyarázattal állt elő az 5 gyereket molesztáló magyar papAz egyik áldozata, egy 9 éves kislány bátran felvállalta, és elmondta, mi történt vele, neki szeptemberben kell majd vallomást tennie.

Brandnyúl is Szombathelyen járt

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában