Hétfői hírösszefoglaló

2024.08.19. 19:00

Lódarázs csípte meg a háromgyermekes édesapát, belehalt, Szombathely belvárosában rendőrökre támadt egy férfi, Haladás-meccs-értékelő

Komoly feltűnést keltett a négynapos hosszú hétvégén: nyolc rendőrautó állt Szombathelyen a Kossuth Lajos utcában, egy férfi rendőrökre támadt. Napi hírösszefoglalónkban: lódarázs csípte meg a 45 éves férfit, belehalt. Sporthíreink között a Vas vármegyei I. osztályból is hoztuk a hétvége eredményeit.

Vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Rendőrökre támadt egy férfi Szombathelyen a Kossuth Lajos utcában, nyolc rendőrautó és egy mentő is a helyszínre érkezett. Az egyik egyenruhás információink szerint könnyebben sérült. Legolvasottabb híreink között: allergiás reakciót váltott ki egy férfinél, miután lódarázs csípte meg.

Lódarázs csípte meg
Lódarázs csípte meg a háromgyermekes édesapát, meghalt 
Fotó: Illusztráció: VN/Pixabay

Egy 45 éves háromgyermekes édesapa vesztette életét, mert lódarázs csípte meg. 

Szakemberek lódarázs-invázióra figyelmeztetnek. 

Hősiesen helytállt egy hosszúperesztegi önkéntes tűzoltó: a mentők kiérkezéséig nyugtatta a roncsok közé szorult embert. 

S ha már hétköznapi hősök: augusztus 20-a alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter elismerte azokat a kőszegi és büki rendőröket, akik májusban egy kőszegi tűzesetnél mozgásában korlátozott embert mentettek ki. A Magyar Érdemrend Tisztikeresztje Polgári Tagozatát dr. Németh Róbert Kálmán r. ezredes vehette át.

lódarázs csípe meg
Dr. Szendrő-Németh Tamás hőmérőn mutatja: 46 Celsius-fokos a szombathelyi Sugár úti rekortán futópálya
Fotó: VN/Facebook

Szombathelyen a Sugár úti sportcentrumban a rekortán futópályán 46 Celsius-fokot mutatott a hőmérő - osztotta meg dr. Szendrő-Németh Tamás civil blogger hétfőn. Petíciót indítanak: rekortán futópályát a szombathelyi parkokba!

Régóta tervezik a Sótonyi úti körforgalom megépítését Sárváron. Korábban arról írtunk, a TOP plusz programból valósulhat meg a beruházás. Kondora István polgármester adott újabb tájékoztatást a projektről.

Elszabadult lovak okoztak halálos balesetet - a részleteket a rendőrség osztotta meg. 

Ismerős arcok Körmenden: Ezt a koncertet meg kell(ett) tartani - galériát is hoztunk. 

Meglepetés: kikapott Csákányban a tavalyi bronzérmes Vép! Itt vannak az eredmények a vármegyei I. osztályból. 

Szombathelyi MÁV HVSE értékelés: így látta a III. kerület elleni döntetlent Szenczi Imre, a vasiak vezetőedzője.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában