Összegzés

2024.09.17. 14:44

Balesetek, viharkárok egy napon Vasban

Balesetnél és viharkárok felszámolásánál is kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét hétfőn.

Vaol.hu

Bitumenzsindelyes tetőt bontott meg a szél hétfőn reggel Szombathelyen, a Söptei úton. A város hivatásos tűzoltói magasból mentő tűzoltó gépjárművel feljutottak a tetőre. Az egység a zsindelyt visszahelyezte, majd betonelemekkel azt lesúlyozta, valamint felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy a tetőszerkezetet szakemberrel is vizsgáltassa meg a további balesetek megelőzése érdekében. 

Személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze hétfőn reggel Külsővat közelében. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították mindkét járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. 

A bozsoki templom tornyán lévő ablak szakadt ki és a magasban lógott hétfőn délután. A kőszegi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók magasból mentő tűzoltó gépjármű kosarából az ablakot eltávolították. 

Szombathely közelében haladt egy személyautókat szállító kamion, amikor a sofőr a fékrendszer túlmelegedését észlelte. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vízsugárral visszahűtötték a féket, a kamion elszállításáról kamionmentő gondoskodott - közölte a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában