Szépségverseny

12 órája

Közeleg a Tündérszépek döntője, értékelje a lányokat!

Huszonkét szépség került a döntőbe, huszonketten várják a nagy napot. Kinek a fejére kerül a korona? Már nem kell sokat aludni, hogy kiderüljön. A lányok alaposan felkészültek, megdolgoztak a sikerért. A döntő szeptember 29-én lesz a Hotel Heliában.

Vaol.hu

Forrás: Balog Vivien

A szépségkirálynőt és két udvarhölgyét szakmai zsűri választja ki, de 2024-es Tündérszépek közönségdíjasáról a rajongók voksai döntenek. Értékelni a hölgyeket szeptember 26-án éjfélig lehet egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Egy szavazó adott napon egy jelöltre csupán egyszer voksolhat, viszont több versenyző szépségét is értékelheti.

Megéri regisztrálni a szavazáshoz, hiszen a voksolók között egy 2 főre szóló wellnessutalványt sorsolnak ki a szervezők. A korona sorsát akár néhány értékelés is eldöntheti, érdemes tehát kihasználni a rendelkezésre álló időt.

Arra kérjük az olvasókat, hogy csodálják meg a lányokat, értékeljék őket tetszés szerint, és szurkoljanak az általuk favorizált hölgynek. Nincs már messze a döntő napja. Vajon kinek fogja átadni a koronát Köllő Babett, a rendezvény egyik háziasszonya?

Rajtad is múlik, szavazz most! Aztán minden nap, egészen szeptember 26-ig.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában