Közgyűlési előzetes

6 órája

Leváltják az egyik szombathelyi önkormányzati cég ügyvezetőjét, utódját is megnevezték

Közös megegyezéssel bonthatnak szerződést a Vas Megyei Temetkezési Kft. jelenlegi ügyvezető igazgatójával. Már az is megvan, ki válthatja a cégvezetőt.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Új ügyvezető igazgatóval vághat neki a következő önkormányzati ciklusnak a baloldali városvezetés. A csütörtöki közgyűlésen a határozati javaslatok között találtuk: szeptember 30-ával közös megegyezéssel megszüntetik Jancsóné Sárdi Katalin határozatlan idejű munkaszerződését a Vas Megyei Temetkezési Kft.-nél, három havi távolléti díj megfizetése mellett. A baloldali többség várhatóan megszavazza Nemény András polgármester javaslatát. 

© Cseh Gábor
Ha a szombathelyi közgyűlés többsége megszavazza, leváltják a Vas Megyei Temetkezési Kft. jelenlegi ügyvezetőjét, Jancsóné Sárdi Katalint
Fotó: VN-Archív/CSG

A közgyűlési anyagból az is kiderül: október 1-jétől határozatlan időtartamra ügyvezető igazgatónak Szabó Erikát választhatják meg, aki havi bruttó 850 ezer forintot kaphat cégvezetőként. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában