Vélemény

2024.09.11. 11:55

Nagy a készülődés a szombathelyi Éhen Gyula téren

Csak nem egy politikus érkezik?

Vaol.hu

Fotó: VN

Szemmel láthatóan nagy a készülődés a szombathelyi Éhen Gyula téren: munkagépeket láttunk szerda délelőtt a közterületen. A szombathelyi tisztségviselők sajtónyilvános programjából pedig megtudtuk: szerdán 17.30 órai kezdettel Bokányi Adrienn tanácsnok lakossági fórumot tart a Blaguss-irodánál.

nagy a készülődés
Májusban a szombathelyi Éhen Gyula térrel kapcsolatosan több kampányígéretet is tettek a baloldali politikusok. Az idei nyári "fejlesztés" megvalósítását már a választók is keresték.... 
Fotó: VN/Facebook

A nagy készülődés kapcsán elmondható az is: augusztus végén hosszan írtunk azokról az áldatlan állapotokról, amik egy ideje sajnos jellemzik a teret. Bokányi Adrienn májusban azt ígérte:   "A lebontott bódék helyén a Balguss-szal (sic!) együttműködésben már idén nyáron ki fogunk tudni alakítani egy újabb zöldterületet virágágyással és fatelepítéssel (...)" - tette közzé Facebook-oldalán.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában