Jótékonysági est

2024.09.04. 16:00

White Party-t rendez a Női Vállalkozói Klub Egyesület

A Női Vállalkozói Klub Egyesület 6. alkalommal rendezi meg a White Party jótékonysági estet. Minden évben egy jó cél érdekében szerveznek gyűjtést, a társadalmi felelősségvállalást és a jótékonyságot előtérbe helyezve.

Vaol.hu

Forrás: Martinus

Szeptember 6-án pénteken, 18 órai kezdettel a Püspöki palota kertjében, fehérbe öltözve a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya (Savaria Gyermekeiért Alapítvány) javára gyűjtenek.

Mint írják, fellépő művészként sikerült az országos és időközben már nemzetközi hírű Virtuózok műsorsorozat és edukációs, tehetségkutató program három fiatal fellépő művész-tehetségét is megnyerniük az ügynek, a Menedzserszövetség és a Joint Venture Szövetség közbenjárásával. Elfogadta meghívásukat, elkíséri őket, így az est során vendégük lesz Peller Mariann, a Virtuózok ötletgazdája, lelke és motorja.

A rendezvény nyilvános, de a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az egyesület FB-oldalán lehet megtenni és ahol a további információk is megtalálhatók. 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában