Sikerek

2 órája

Pénzmesterek: a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium diákjai és tanárai érdemelték ki a legtöbb elismerést - fotók

A Jurisich Miklós Gimnázium ötödik alkalommal nyerte meg az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) és a Pénzügyminisztérium Pénzmesterek elnevezésű versenyét. Az idén Csuka Dániel lett a győztes, míg a második Páli Ádám, a harmadik helyezett Temesi Flóra lett. Emellett diákjaik több mint tíz különdíjat kaptak különböző kategóriákban.

Tóth Katalin

Forrás: VN/ÖPOSZ

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége az idén hatodszor rendezte meg az ország egyik legnépszerűbb, középiskolásoknak szóló pénzügyi versenyét, a Pénzmesterek vetélkedőt, mintegy 2,5 millió forint összdíjazással. A számos kategóriában díjazott diákok és felkészítő tanárok a Pénzügyminisztériumban vehették át a nyereményeket és az elismerő okleveleket. 

Pénzmesterek díjátadó Budapesten 
Fotó: VN/ÖPOSZ

Az országos versenyben a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium diákjai és tanárai érdemelték ki a legtöbb elismerést, de kiemelkedően teljesített a Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Technikum, a budapesti BKSZC Gundel Károly vendéglátó és Turisztikai Technikum, a szintén fővárosi Európa 2000 Gimnázium, a Tatabányai SZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum, valamint a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum is, írja a penzmesterek.hu oldal. 

Forrás: VN/ÖPOSZ
Forrás: VN/ÖPOSZ
Forrás: VN/ÖPOSZ

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában