Töredezett volt, most szép lesz!

2 órája

Ágh Péter: Megérkezett a támogatás, megy a munka Csepregen

Javában zajlik a Bognár Ignác utca teljes körű felújítása. Csepregen a munka várhatóan napokon belül befejeződik.

Horváth László

A tervezett ütemben halad Csepregen, a Bognár Ignác utca felújítása. Ágh Péter államtitkár, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője személyesen tekintette meg a munkálatokat. 

Csepregen
Csepregen Horváth Zoltán polgármester tájékoztatta a munkálatokról Ágh Péter országgyűlési képviselőt
Fotó: Koszorú Mihály

Ágh Péter kiemelte, a Répce-híd felújítása korábban jelentős terhet jelentett a Bognár Ignác utcára. Mindez nyomot hagyott az állapotán. Horváth Zoltán polgármesterrel, ezért arra kötöttünk szövetséget, hogy megkeressük azt a lehetőséget, amely elvezethet a felújításhoz. Ennek eredményeként megérkezett a városba a támogatás, ami révén elindulhatott a kivitelezés. Ezzel egy újabb kihívást sikerült megoldani Csepreg érdekében. A munkát az itt lakók érdekében az új önkormányzati ciklusban is folytatjuk.

- Csepreg egyik fontos útja újult meg, köszönhető Ágh Péter közbenjárásának – tette hozzá Horváth Zoltán. – A munka rövidesen befejeződik. Az új árkok kialakítása után a négy és félméter széles út kétszer hét centiméteres aszfaltréteget kapott. Az utca felújítása előtt a Vasivíz a vízbekötő elemeket kicserélte. Reményeink szerint, így hosszú évekig nem kell ehhez az utcához hozzányúlnunk.

Megírtuk, Csepregen, a kivitelezés 70 millió forintos költségét TOP Plusz pályázat keretében nyerte el a város.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában