A Nagy Nap

3 órája

A letisztult eleganciára szavazott a Miss Universe Hungary – Stylist szakértőnk véleménye a menyasszonyi ruháról

Hideg Beatrix stylist szerint most abszolút divatosak a modern, letisztult modellek, ilyet választott dr. Kenéz Nóra is. A Miss Universe Hungary győztese a szombathelyi Székesegyházban mondta ki az igent párjával, Újváry Benjaminnal.

Csabai Bernadett

A vasi dr. Kenéz Nóra, a Miss Universe Hungary gyúztese nemrég mondta ki a boldogító igent Szombathelyen. Igazi hercegnőként tündökölt a nagy napon, amihez a választott ruha is nagyban hozzájárult. Hideg Beatrix stylist segítségét kértük ezzel kapcsolatban. 

A Miss Universe Hungary menyasszonyi ruhában
A Miss Universe Hungary menyasszonyi ruhában
Fotó: © Cseh Gábor

A Miss Universe győztese menyasszonyként is gyönyörű

Nóra választása egy igazi klasszikus, elegáns darabra esett. A lágy esésű, A vonalú szabás a ruha színével egyező övvel finoman hangsúlyozza a vékony derekát. Az alsórésszel harmonizáló, hajtásokkal ellátott, tulipánszerű dekoltázs az ejtett vállmegoldással kombinálva kiemeli a vállakat és az arcot – fogalmaz Hideg Beatrix, hozzátéve, hogy egy ilyen letisztult és felül nyitott darabot tökéletesen kiegészít a fátyollal kombinált fejdísz, így Nóra menyasszonyként is igazi hercegnőként tündökölt a nagy napon. 

Javasolja, a homokóra, alma alkatú hölgyek bátran válasszanak A vonalú szabású ruhát, mind az alacsonyabb, mind a magasabb aráknak előnyös ez a fazon. Ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy egy ehhez hasonló ejtett vállú felsőrész viszont csak átlagos vagy nagyobb mellméreten mutat jól, széles vállak esetén viszont nem ajánlott. 

Érdemes a ruha alsó és felső részének fazonját egyaránt a menyasszony egyedi alkati adottságaihoz igazítani, hogy a választott ruha harmonikus és előnyös megjelenést biztosítson az eseményen és a fotókon egyaránt – emeli ki Hideg Beatrix. Azt is megtudtuk tőle, hogy manapság a kevesebb több elve érvényesül a menyasszonyi ruhák trendjében is. 

Hideg Beatrix stylist szerint jól választott a Miss Universe Hungary győztese
Hideg Beatrix stylist szerint jól választott a Miss Universe Hungary győztese
Forrás: Hideg Beatrix

Szerencsére már búcsút inthetünk az egykor népszerű habos szoknyás, hatalmas abroncsos ruhák korszakának - amik a legtöbb hölgynek eleve előnytelenül állnak -, helyüket a letisztultabb, szofisztikáltabb darabok vették át. Ezt a letisztult trendet tükrözi a szépségkirálynő ruhája is, amit egyéni ízlés és stílus szerint lehet különleges, díszített fátyollal és kiegészítőkkel kombinálni, de a cél már inkább az, hogy a menyasszony, mintsem a ruha kerüljön előtérbe a nagy napon – zárja gondolatait a szakértő.

További fotók az esküvőről:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában