Helyi sport

2023.08.07. 12:28

Otthon kapott ki a Budapest Honvéd

Vaol.hu

A labdarúgó NB II. 2. fordulójában az ETO a nyitófordulóban 3-2-re győzött Gyirmóton, ezúttal pedig odahaza simán, 4-0-ra verte az újonc BVSC-t. Meglepetésre a Budapest Honvéd hazai pályán 2-1-re kikapott az Aczél Zoltán vezette Kozármislenytől. A 3. fordulóban a Szombathelyi Haladás vasárnap 19 órakor éppen Kozármislenyben lép pályára. A Pécs második meccsét is behúzta 1-0-al, a piros-feketék Siófokon nyertek ugyanilyen arányban. A Kazincbarcika egy sima hármas rúgott Mosonmagyaróváron Az Ajka kapufákat lőtt és tizenegyest is hibázott, végül pont nélkül maradt Budafokon. A Soroksár legyőzte a Gyirmótot. 

Eredmények: Szeged Csanád-Grosics Akadémia–Vasas 4-3, ETO FC Győr–BVSC 4-0, Mosonmagyaróvár–Kazincbarcika 0-3, Budafok–Ajka 2-0, Soroksár–Gyirmót 1-0, Budapest Honvéd–Kozármisleny 1-2, Csákvár–Szombathelyi Haladás 4-2, Tiszakécske–Nyíregyháza 1-1, Siófok–Pécs 0-1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában