Labdarúgás

2024.07.28. 21:43

HVSE: döntetlen Sopronban - A Haladás VSE 0-0-ra végzett az FC Sopron vendégekeként - fotók

A labdarúgó NB III. Észak-nyugati csoportjának 1. fordulójában a Haladás VSE 0-0-ra végzett az FC Sopron vendégekeként.

Pum András

Forrás: Haladás Szurkolói Kör

FC Sopron-Szombathelyi MÁV Haladás VSE (0-0). Sopron, 500 néző, NB III.-as labdarúgó-mérkőzés, Észak-nyugati csoport, 1. forduló, vezette: dr. Dédesi.

Szombathelyi MÁV Haladás VSE: Horváth B. - Czuczi, Horváth M., Kovács B., Varga Cs. - Tóth M. (Fehér, 59.), Horváth A., Fábián (Hári, 59.) – Árvay (Tompek, 75.) Szenczi B. (Likerecz, 59.) Ferencz. Edző: Szenczi Imre.

Forrás: Haladás Szurkolói Kör

A HVSE-ben az átigazolási szabályzat miatt ezen a mérkőzésen a Szombathelyi Haladásból érkezett Tarján Patrik, Jancsó András és Szakály Attila még nem léphetett pályára. Szinte teljesen megtelt a vendégszektor, mintegy 250 Haladás-drukker kísérte el csapatát Sopronba. Jól kezdták a meccset a a szombathelyiek, a 2. peecben Árvay elé került a labda, a csatár 17 méterről a jobb kapufát találta el. A 10. percben Árvay balról visszagurított labdáját Szenczi 19 méterről a kapu fölé tekerte. A vasiak többet birtokolták a labdát, a hazaiak kontrákkal kísérleteztek inkább. A 27. percben Ferencz passzát Fábián válhatta volna gólra, de nyolc méterről leadott lövését Ferenczi bravúrral védte. Egy perc múlva Szenczi 22 méteres lövését tolta bravúrral a léc fölé a soproni kapus. A félidő hajrája aztán jobbára mezőnyjátékkal telt, a kapuk ekkor nem forogtak veszélyben.

Forrás: Haladás Szurkolói Kör

Szünet után alaposan visszaesett az addig egész jó kis meccs, nem véletlen, hogy a szombathelyiek trénere, Szenczi Imre egyszerre hármat is cserélt. A 61. percben bal oldali beadás után Czuczi 10 méteres lövését óriási bravúrral védte a kapus. Két perc múlva Fábiánkovits tíz méterről leadott emelésété Horváth nagy vetődéssel tolta a léc fölé. Aztán pár percen belül kétszer is állt a jéték, a vasi drukkerek ugyanis szép nagy zöld füstbombákat hajíigáltak a jétéktérre. A hajrában mindkét csapat ment előre a győztes találatért – de a hálók érintetlenek maradtak.

Forrás: Haladás Szurkolói Kör

A vasiak különösen az első félidőben futballoztak jól – ekkor megnyerhették volna a mérkőzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában