Halasztás!

2024.09.13. 12:58

Amatőr futball: elmaradnak az 5. forduló meccsei Vas vármegyében

Az esős időjárás, a felázott, játékra alkalmatlan pályák miatt elmarad az ötödik forduló a Vas vármegyei amatőr labdarúgó-bajnokságokban.

Tóth Gábor

A Körmend VSE pályája - Horvátnádalja

Fotó: VN

Az MLSZ Vas Vármegyei Igazgatóság versenybizottsága ma délelőtt úgy döntött, hogy a szombatra és vasárnapra kisorsolt amatőr labdarúgó-mérkőzéseket elhalasztja - a vármegyei I. osztálytól a III. osztályig. Egyben új időpontokat is kijelölt az elhalaszott meccseknek.

Vármegyei I. osztály: november 15-17.

Vármegyei II. osztály, déli csoport: november 30.-december 1.

Vármegyei II. osztály, északi csoport: november 30.-december 1.

Vármegyei III. osztály, szombathelyi csoport: november 16-17.

Vármegyei III. osztály, körmendi csoport: november 30.-december 1.

Vármegyei III. osztály, sárvári csoport: november 16-17.

Természetesen azok a klubok, amelyek le tudják játszani a hétvégére kiírt meccset, lejátszhatják, csak a mérkőzés napján erről 10 órásig éretesíteni kell a szövetség munkatársait. Továbbá ha a csapatok közösen megegyeznek, hogy a kijelölt időpontnál korábban, hét közben pótolnák az elmaradt meccset - megtehetik, csak az IFA rendszerben rögzíteni kell az közösen kijelölt új időpontot.

Az 5. forduló eredeti sorsolása, Vármegyei I. osztály, péntek, 19.00: ISA Haladás–Vép (lejásszák a meccset!). Szombat, 17.00: Vasvár–Rábapaty, Körmend–Szentgotthárd, Csákánydoroszló–Sárvár. Vasárnap, 17.00: Csepreg–Söpte, Szarvaskend–Celldömölk. Szabadnapos: Király.

Vármegyei II. osztály, északi csoport, szombat, 17.00: Bük–Boba, Jánosháza–Gencsapáti, Lukácsháza–Alsóújlak, Kőszeg–Uraiújfalu, Kemenesalja–Szeleste. Vasárnap, 17.00: Gérce–Répcelak, Spari–Kemenesmagasi, Sé–Bozsok.

Vármegyei II. osztály, déli csoport, vasárnap, 15.00: Nárai–Telekes. 17.00: Nádasd–Gyöngyöshermán, Rábatótfalu–Egyházasrádóc, Újperint–Körmend, Tanakajd–Ikervár, Felsőcsatár–Bajánsenye, Őriszentpéter–Rum. Szabadnapos: Szentpéterfa.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában