Tenisz

2024.09.12. 19:00

Már csak egy veretlen - Folytatódott a városi teniszbajnokság

Izgalmas, színvonalas mérkőzésekkel folytatódott az Alpok Dent Amatőr Városi Tenisz Csapatbajnokság.

Tóth Gábor

A játéknap résztvevői

Fotó: VN/Palotai Zoltán

A +50-es korcsoportban a csupán egy vereséggel álló NLG (Bilics László, Dobos Csaba, dr. Birosz Béla) lépett salakra a két vereséget számoló FOLT-Team ellen. A FOLT-Team simán győzött 3:0-ra (nyert Mayer László és Horváth Tibor egyesben, valamint a Mayer László-Donázy Ottó páros), és fellépett dobogó második fokára. Míg az NLG az ezüstérmes pozíciójából a negyedik helyig zuhant vissza.

A nyílt kategóriában tovább bonyolódott a helyzet: a két veretlen társaság összecsapásából a Kiss Ferenc, Németh István, Horváth Zsolt összeállításban pályára lépő Ják502 verte 3:0 arányban a Bonus Shop csapatát (Molnár Bálint, Sáfrány Ákos, Catomio János) – a végeredmény kissé csalóka, ugyanis roppant szoros összecsapást vívtak a felek. Ebben a kategóriában egyenlőre megjósolhatatlan a végeredmény. Igaz, lépéselőnybe került az egyedüli veretlen jáki gárda, de még két kemény ellenfél vár rá: a Love Game és Tennis Classics is csak egy vereséget számlál. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában