Futsal

13 órája

Haladás-Aramis: mennyire van rend a fejekben?

Az NB I.-es futsalbajnokság 11. fordulójában a címvédő, listavezető Haladás VSE az Aramist fogadja hétfőn 18.30-kor – egy fárasztó, sikertelen Bajnokok Ligája szereplés után.

Tóth Gábor

A Haladás a múlt héten Kazahsztánban, a Bajnokok Ligájában szerepelt, kedden, szerdán és pénteken is pályára lépett – a kazah Kairattól (0-4), a portugál Sportingtól (0-2) és a szintén kazah Semeytől (1-6) is kikapott. A sorozatterhelés és a hosszú utazás okozta fáradtság bizonyára ott lesz még a lábakban hétfőn este – de a HVSE így is esélyesként lép pályára az Aramis ellen. Bár a rutinos játékosokat felvonultató, a tabella 5. helyén álló budaörsi gárda nincs rossz formában, előző három bajnokiját két győzelemmel és egy döntetlennel tudta le – legutóbb Berettyóújfaluban ikszelt (2-2). Az Aramisban Büki Baltazár és Bognár Bence a gólfelelős – előbbi kilenc, utóbbi nyolc találatnál jár.

 

Anyagi problémák


A Haladásnak a hazai mezőnyben nem igazán akad ellenfele, bő és erős a kerete, a mag régóta együtt játszik. Igaz, a hírek szerint a zöld-fehér klubot érintő anyagi problémák elérték a futsalcsapatot is. Kérdés, hogy ebben a nehéz helyzetben menyire van rend a fejekben...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában