Eredmények

2 órája

Óriásit küzdött Celldömölk kosárcsapata

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság második fordulójában kiélezett csatában két ponttal verte a Celldömölk szomszédvári rangadón a Sopron gárdáját.

Vaol.hu

Celldömölki VSE-SFC–Soproni Tigrisek SE 72-70 (19-18, 22-12, 21-24, 10-16). Celldömölk, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Bátovszky, Bende. 
Celldömölk: Süle 9/6, Nagy M. 19/3, Szabó B. 10/3, Rozmán 24/9, Orbán –. Csere: Kasza 6/6, Horváth L. 4, Szalai –, Juranits –, Ruppert –. Edző: Grebenár Péter. 


Szoros negyeddel nyitottak  a felek a szomszédvári rangadón, a házigazda Celldömölk egypontos előnnyel zárta az első 10 percet. A folytatásban sikerült váltania a vasi gárdának, amely fiataljai révén a gyorsabb, agresszívebb játékot erőltette, ami nem ízlett a Sopronnak, így félidőben 11 ponttal vezetett Grebenár Péter együttese. Szünet után bekeményítettek a bírók, rengeteg faultot fújtak a celliekre, miközben röpködtek a technikaik is. Orbán és Horváth is kipontozódott, a vendégek pedig ledolgozták hátrányukat, de így is nyerni tudott két ponttal a Cell. SD

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában