Bulvár-celeb

2 órája

Ön szerint is kamu az elrabolt repülős videó?

Hátborzongató felvételt készített egy katonai drón: ufók tüntettek el egy utasszállítót.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Kiszivárgott egy videófelvétel, amely egy kereskedelmi utasszállító repülőgép és három azonosítatlan, gömb alakú repülő tárgy döbbenetes találkozását mutatja be. 

A meglehetősen rossz minőségű felvételen, amelyet állítólag 2014-ben rögzített egy katonai drón, egy repülőgép látható, ahogy átrepül a felhőtakarón, majd amikor hirtelen csatlakozik hozzá három hihetetlen sebességgel mozgó gömb, egy fényvillanás kíséretében mindannyian eltűnnek.

A videó hátborzongató, bár eléggé kétséges a valódisága. A felvételen egyes elméletek szerint a 2014-ben eltűnt Malaysia Airlines 370-es látható. Ez persze nem túl meggyőző, mert az említett gép szárnyának darabjaira később rábukkantak, vagyis biztos, hogy a repülő az óceánba csapódott… Más feltételezések szerint a felvételen az UFO-k egy féreglyukat nyitnak, és azon keresztül ragadják el az utasszállítót – írja cikkében a Bors.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!