időjárás

2020.12.01. 17:22

Nyugaton felhők, keleten napsütés vár ránk szerdán

Címkék#időjárás

Hó és fagyott eső is eshet.

Kedd éjszaka foltokban még előfordulhat (zúzmarás) köd, illetve rétegfelhőzet, eközben délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek.

Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb hószállingózás lehet néhol a borultabb, ködösebb tájakon.

Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8 fok között várható, de a derült, szélvédett helyeken ennél hidegebb is lehet.

Szerdán a Dunántúlon fokozatosan megvastagszik a felhőzet, kelet, északkelet felé haladva ugyanakkor egyre kevesebb felhőre, több napsütésre számíthatunk. Számottevő csapadék délutánig nem valószínű, késő délutántól,

estétől azonban a délnyugati, nyugati tájakon már előfordulhat helyenként gyenge vegyes halmazállapotú csapadék: a nyugati határvidéken havazás, havas eső, másutt inkább ónos eső, fagyott eső.

A keleties szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8 fok között várható, de a derült, szélvédett helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!