Bükfürdő Live Weekend

2024.07.26. 11:37

Csobbant, majd szuper bulit tartott a ValMar Bükfürdőn! – Fotók a koncertről

A fanatikus ValMar rajongók már órákkal a koncert előtt gyülekeztek, hogy a legjobb helyeket csípjék meg az esti bulira. Senki sem csalódott.

Bükfürdőn zúzott a ValMar

Fotó: Tarsoly Ádám

Jól indult a bükfürdői Termál téren a Bükfürdő Live Weekend csütörtöktől szombatig tartó programsorozata. A nyitónapon szuper volt Tóth Edu stand up előadása, remek hangulatú koncertet adott a Bikini. Majd jött a ValMar, a srácok nagykoncertet hoztak Bükfürdőre. A lelkes fiatalok, már órákkal a koncert elején elfoglalták a színpad előtti teret, hogy a legjobb helyről élvezhessék az esti bulit. Nem csalódtak.

Marics Péter és Valkusz Milán a fellépésük után még fél órát fotózkodtak a rajongókkal. A ValMar tagjai egyébként a koncertjük előtt csobbantak egyet. A Bikininek pedig nem volt elég a fesztivál-indítás: maradtak Bükfürdőn.

A buli pénteken folytatódik. 17 órától zenél a Balkan Fanatic, majd a „Szól a swing - Kuna Vali és testvérei” következnek. Bellus István stand up műsor negyed nyolckor kezdődik. 20 órától jön Betty Love 21-től Demjén Ferenc, végezetül, de nem utolsó sorban Dj Borsha.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!