Koncertek

2024.07.28. 17:39

Korda György Repterére lobogtak a kezek Bükfürdőn - videó

Telt házas koncertekkel, humoristák fellépésével, a kísérő gyerekprogramokkal idénre véget ért a Termál éren megrendezett Bükfürdő Live Weekend programsorozat. Szombaton este lépett fel Balázs Klári és Korda György. Dr. Németh Sándor polgármester összegzett: jövőre lesz folytatás!

Horváth László

Az elmúlt években megszokott bükfürdői Gyógy-Bor-Napok helyett idén nem egy, hanem az egész nyáron át tartó programokat tartanak a bükfürdői Termál téren. – Erre az eseménysorozatra tette fel a koronát a háromnapos Bükfürdő Live Weekend – összegzett dr. Németh Sándor, Bük polgármestere. – Minden korosztály megtalálta a magának tetsző fellépést. Telt ház volt a Valmar fellépésen, sokan voltunk Demjén Ferenc koncertjén, a Korda 85-el érkező Balázs Klári és Korda György valósággal robbantott, az előadókkal egyszerre énekelte a tömeg a Repteret. És akkor még nem szóltunk a többi fellépőről. A bükiek kedvezményes bérletet vásárolhattak, a város gazdaságát úgy erősítettük, hogy a vendéglátást helyi vállalkozók biztosították.

Korda
Balázs Klári és Korda György valósággal robbantott

A tér túloldalán lévő füves területen a gyerekeket ringlispíl, minióráskerék, foglalkozások várták.

Megtudtuk, a nyár további részében hétvégi programok ingyenesek lesznek, illetve a kivetítőn nyomon lehet követni az olimpia eseményeit.

- A tavaly átadott teret szeretnénk minél jobban „belakni”, keressük a lehetőséget – folytatta a polgármester. – Így idén itt volt a harmincharmadik Aratóünnep központja. Az előnyök között említhető, úgy tarthatjuk meg a programokat, hogy közben nem zavarjuk a gépjármű forgalmat és parkolót sem kellett elvenni. Jövőre lesz folytatás. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!