Tragédia Ausztriában

2024.07.04. 20:03

Magyar kamionsofőr az áldozata a Hartbergnél történt szörnyű balesetnek - fotó

Halálos baleset történt Hartbergben csütörtökön: egy 72 éves magyar férfi a kamionjával fékezés nélkül nekiütközött egy másik kamionnak, azonnal életét vesztette.

Vaol.hu

Forrás: heute.at

Szörnyű tragédia történt csütörtök késő délelőtt az ausztriai Hartbergnél - írja a heute.at. Egy 40 éves lengyel kamionsofőr haladt az A2-es autópályán Bécs irányába, amikor a forgalom miatt jelentősen lassítania kellett járművét. Az őt követő magyar kamionsofőr valószínűleg figyelmen kívül hagyta a fékezési folyamatot, és lassítás nélkül, teljes erőből nekiütközött az előtte haladó teherautó pótkocsijának. Az osztrák portál információi szerint esélye sem volt a 72 éves magyar sofőrnek, akit a hartberi tűzoltók emeltek ki a vezetőfülkéből. A szintén helyszínen lévő mentők már nem tudtak segíteni rajta, azonnal életét vesztette a balesetben. A 72 éves magyar kamionsofőrön kívül senki nem sérült meg a balesetben, viszont az A2-es autópályát másfél órán keresztül le kellett zárni Bécs irányába. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában