Családi programok

2024.07.07. 12:06

Vesszős fesztivál Rábapatyon: A jó, a rossz és a kolbász étele lett a legfinomabb - fotók

Ha július, akkor Családi Vesszős Fesztivál Rábapatyon. Délelőtt kispályás focibajnokság és főzőverseny, délután családi programok várták a kilátogatókat a Ligetben.

Polgár Patrícia

Fotó: Ohr Tibor

A rendezvényen jelen volt Ágh Péter is aki az eseményről lapunknak elmondta: - Az elmúlt években Rábapaty fejlődéséért sokat tehettünk közös munkával, amit honorálták a választók az önkormányzati választáson. Gratulálok polgármester úrnak és a képviselő-testületnek. Rábapaty azonban nem csak abban erős, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, hanem a közösségi összefogásban is. A szombati fesztivál ezt bizonyította. Köszönet a Rábapatyért Közhasznú Egyesületnek mindazért a munkáért, amit az önkormányzattal együtt a szervezésben végzett – fogalmazta meg a fesztivál kapcsán. Köszöntőjét követően Dugovics Balázs polgármesterrel közösen átadták a versenyek díjait. A főzőversenyen A jó, a rossz és a kolbász csapata nyerte el, akik sertéspörköltet készítettek vargányával, áfonyával mellé pedig medvehagymás nokedlit kínáltak.

Ezután kulturális programok következtek, a fesztivál ideje alatt természetesen a kosárfonást is kipróbálhatták az érdeklődők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában