Szörnyű részletek

2024.09.16. 12:16

Borzalmas baleset a 8-as főúton! Halálra égett a kocsijában egy sofőr - videó

Összeütközött két gépkocsi a 8-as főút 80-as kilométerszelvényénél, Ajka térségében, mindkét jármű kigyulladt a baleset következtében - írtuk meg szombaton, most újabb részletek derültek ki.

Vaol.hu

Forrás: veol.hu

Hatalmasat durrantak a lángoló autók, a fedélzeti kamera szombaton, késő délután rögzítette a döbbenetes képsorokat. A roncsok közül az egyik sofőr és az utasa kimenekült, a másik sofőr viszont beszorult és halálra égett. A két kocsi azután gyulladt ki, hogy egymásnak ütköztek a 8-as főúton, Ajkarendeknél.

A tenyek.hu információi szerint az egyik kocsi megcsúszott az emelkedőn és megpördült az úton, ezután ütközött össze frontálisan a másik autóval.

Az egyik autó hibrid üzemű volt, ebben ketten ültek. Ők ki tudtak szállni. Megsérültek, a mentők kórházba szállították őket. A másik autó vezetője viszont a kocsijában rekedt, ő a helyszínen életét vesztette.

Úgy tudják, a kocsi sofőrje annyira összeégett, hogy a szakemberek először nem tudták, hogy az áldozat férfi vagy nő, ezt később az orvosszakértő állapította meg. A helyszínre több mentőt és egy mentőhelikoptert is riasztottak.

A középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták. A másik kocsiban utazó fiatal nő súlyos hasi sérülést, egy középkorú nő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Úgy tudjuk, a 30-as éveiben járó áldozat mérnökként dolgozott és mindig körültekintően vezetett. A baleset idején az utat azonban esővíz borította be, emiatt csúszhatott meg a kocsi. A baleset pontos okát a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában