Tragédia

2024.09.14. 16:12

Halálos baleset történt a 8-as főúton, borzalmas állapotok uralkodnak a helyszínen - fotó

Összeütközött két gépkocsi a 8-as főút 80-as kilométerszelvényénél, Ajka térségében, mindkét jármű kigyulladt a baleset következtében.

Vaol.hu

Forrás: veol.hu

Egy személy meghalt, amikor két autó összeütközött a 8-as főúton Ajkarendeknél.

Bartók Judit rendőrségi szóvivő a veol.hu érdeklődésére közölte, egy Toyota típusú autó tartott Ajka felől Veszprém irányába, amikor egy kanyarban feltehetően megcsúszott a vizes úton, és átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy elektromos BMW-vel. A Toyota vezetője a helyszínen meghalt, azonosítása jelenleg is folyamatban van. A BMW-ben ülők közül egy személy könnyebb, egy másik súlyos sérülést szenvedett, őket a mentők szállították kórházba. Az utat a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat elterelték. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

A Veszprém vármegyei portál munkatársának beszámolója szerint a helyszínen borzalmas állapotok uralkodnak, a balesetben érintett autók füstölnek, jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. Arról egyelőre nincs tudomásuk, hogy az autók sofőrjei és utasai milyen sérüléseket szenvedtek. További fotók ITT!

Katasztrófavédelem közleménye:

Összeütközött két gépkocsi a 8-as főút 80-as kilométerszelvényénél, Ajka térségében. Az ütközés következtében mindkét jármű kigyulladt, a lángokat az ajkai hivatásos tűzoltók oltották el. A forgalmi akadályt okozó esethez a mentők is kiérkeztek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában