Tragédia

3 órája

Vasiak is szorítottak a kis Bendéért, és jött a szomorú hír: elhunyt Sallai Nóra kisfia

A kórházban vesztette életét a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende.

Vaol.hu

Szörnyű hír érkezett, állítólag a kórházban elhunyt a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende. Míg a múlt hét folyamán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás, ezért feltételezhető, hogy a kicsi az áldozat - tudósít a Bors.

elhunyt
Elhunyt Sallai Nóra kisfia
Forrás: hot archív

Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit

- nyilatkozta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt - írja a Tények.

Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia.

A kisgyerekeket érintő tragédiák, sajnos vármegyénket sem kerülték el. Érte is aggódtak a vasiak. 

A Szombathelyi Járásbíróság halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt 1 év 10 hónap fogházra, 375.000 forint pénzbüntetésre és 6 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte a vádlottat, továbbá kötelezte 602.994 forint bűnügyi költség megfizetésére.

A baleset következtében a gyermekkorú sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy 2020. július 25-én a kórházban elhunyt. 

A Szombathelyi Törvényszék tájékoztatása szerint a vádlott 2020. július 24-én 21 óra körül, már esti szürkületben, borult időben közlekedett a 8703-as számú közúton Vasszécseny felől a 8442-es számú közút irányába egy mezőgazdasági vontatóból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel, amelyen 27 db szalmabálát szállított. Az akkori tudósítás további részleti IDE kattintva érhető el >>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában